Alberta poznamo kot psihoterapevta, ki s svojimi PREMIKi v medijih in na socialnih omrežjih vliva upanje v obstoj človečnosti🧑 med nami.

Deluje domala na vseh področjih, kjer je mogoče izboljšati kakovost medsebojnih odnosov🙋, od izobraževanj v kolektivih👩‍🎓, delavnic za starše🙎, kot supervizior👀, predavatelj študentom psihoterpije in predsednik nacionalne mreže TOM telefona☎️. V tandemu z ženo Leonido sta priljubljena predavatelja ter avtorja »🔤 priročnika za starše«, brezčasne uspešnice 📕Izštekani najstniki in starši, ki štekajo.📕 V zadnjem času je njegovo delovanje usmerjeno k temu, da ostajamo med seboj zlasti ljudje: v povezanosti in bližini, v strpnosti in sodelovanju ter v svobodi🕊 in odgovornosti. V psihoterapevtski praksi deluje v stiku s čustvi in dosega presenetljive PREMIKe pri posameznikih, v partnerskih odnosih in v družinah.

Zase pravi, da je po duši anarhist, kar bi po njegovem videzu in načinu izražanja, težko rekli. Dinamičnost ga spremlja iz časov, ko je deloval na Oddelku za sociologijo kulture Filozofske fakultete, sodeloval pri Radiu Študent, pisal za Mladino📰, se družil v krogih, od koder so se takrat porajale odmevne družbene spremembe.📣 Na življenjski (zasebni, akademski in profesionalni) poti, ki ji sam pravi »pot učenja po načelu učenja iz napak«, se je Albertu Mrgoletu nabralo ogromno modrostih, iz katerih črpa vir navdiha zase in za druge.🤗

Z #21 gostom PREMIKa 1na1 se bo pogovarjal Žan Papič.

Link do pogovora: https://youtu.be/xeateYV5_7w

  • Kdo: Albert Mrgole
  • Kdaj: 22. december 2021, ob 19:30
  • Kje: YT kanal Premika