Na #18 PREMIKu 1na1 bomo govorili o socialnih omrežjih, prepletanju različnih strasti ter sanjski službi svetovnega popotnika. 28. februarja 2020 ob 19h smo se na Območni obrtno-podjetniški zbornici Sežana PREMIKali z Denisom Čebulcem. Dogodek je moderirala Helena Č. Gerželj.

Denis Čebulec je Sežanec, ki s svojim fotoaparatom in kamero lovi utrinke na različnih koncih sveta, svoje delo pa uspešno promovira na socialnih omrežjih. Šport je Denisova strast že od malih nog. V študentskih letih se je preizkusil kot športni model in spoznal, da mu delo pred in za objektivom postaja vedno bolj všeč. Njegovo življenje in delo tako danes prepleta troje strasti: fotografija, šport in potovanje.

Denis nam bo zaupal kje se je zaljubil v fotografijo, z nami bo delil prigode s svojih potovanj in razkril kako išče dih jemajoče razglede. Razblinil bo mite o influencerstvu in Izdal kaj je skrivnost za dober posnetek ter uspeh na socialnih omrežjih. Pojasnil bo, zakaj je poleg želja, kreativnosti in osebnostnih lastnosti pri doseganju uspehov bistvena tudi dobra telesna pripravljenost.

  • Kdo: Denis Čebulec
  • Kdaj: 18. februar 2020, ob 19. uri
  • Kje: Območna obrtno podjetniška zbornica Sežana